Hjemmesiden er hoveddøren til din virksomhed. Enten er den indbydende og gæstfri, eller også skræmmer den besøgende langt væk. Det er vigtigt, at du har et gennemgående, lækkert design, der er konkurrencedygtigt. Vi leverer kvalitetsløsninger med lave vedligeholdelseskrav men stort potentiale og funktionalitet.

Er du klar til at løfte din online tilstedeværelse? Kontakt os i dag!

Platforme

Umbraco, WordPress, Dynamicweb, Sitecore

Vi er velbevandrede inden for content management systemer (CMS), og vi arbejder tæt sammen med vores kunder. Det gør vi, for at være sikre på, du får den bedste platform til din virksomhed - hver platform har sine egne unikke fordele. Vi er et all-round digitalbureau, hvilket betyder, at vores primære opgave er at finde den bedste platform til dig til den bedste pris og med de rigtige funktioner.

Fleksibilitet

Vores mål er at hjælpe dig med at vinde digitalt. Som din digitale rådgiver tilpasser vi dine platforme til at passe perfekt til din virksomheds behov. Med et stort katalog af glade kunder og mange succesfuldt designede hjemmesider er vi klar til at arbejde med dit website også. Er du klar til at forbedre dit digitale brand? Kontakt os i dag!

Vedligehold og funktionalitet

Hvor meget vedligehold og hvilke funktioner har du brug for?

Vi guider og rådgiver dig gennem junglen af platforme, så du kan være sikker på at vælge rigtigt. Vi tilpasser platformen til dine behov, så du ikke behøver at gå på kompromis nogen steder. Uanset hvilken platform, du vælger, får du mange funktionsmuligheder, design og set-up, hvor du kan vælge standardløsninger eller specialkodet løsninger perfekt tilpasset din virksomhed. Når du vælger CMS handler det om funktionalitet, identiet og brand - og derfor er vi klar til at gennemgå mulighederne med dig, så du vælger helt rigtigt.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO