Digital marketing er den absolut mest effektive måde at øge dit salg på. Det handler om timing, planer, effektivitet, overskud, og at have sat sig nogle klare og realistiske mål. Den rette software kan hjælpe dig i mål med meget af det. Tag et kig på, hvordan vi kan hjælpe dig med dine marketingbehov.

Marketing automation

Effektiv og optimal online markedsføring.

Marketing automation er en af de aktiviteter, der øger din marketingindsats mest. Med denne digitale indsats kan du fremover bruge markant mere tid på at lave kreativt indhold, effektiv annoncering, osv. og mindre tid på rutineprægede opgaver. Vi hjælper dig med at vælge og opsætte systemer, der giver dig smarte, brugervenlige og effektive funktioner, så du nemmere end nogensinde før kan sende det rigtige indhold til de rigtige potentielle kunder - på det helt rigtige tidspunkt.

 

Lead generation

Lead generation er en kompleks størrelse, der i sidste ende handler om at lokke nye kunder. Med den rette kommunikation er du tættere på at at nå i mål med at konvertere potentielle kunder til betalende kunder og i sidste ende ambassadører. Vi kan hjælpe dig med at lægge en strategi for at nå i mål med segmentering, at forstå din målgruppe og konvertere dem til kunder.

Inbound marketing

Det handler om at kommunikere til de rigtige.

Inbound marketing fokuserer på at fange brugere, som er på jagt efter relevant information eller produkter. Vi ved, at enhver virksomhed er unik, så som et full-service digitalbureau dykker vi ned i din specifikke situation og markedsplacering for at finde den bedste måde at fange inbound-kunder på. Det vigtige er, at vi ikke skyder med spredehagl, men at vi sammen sætter os ind i, hvem der reelt kan konvertere.

Content Marketing

Content marketing er alt det indhold, du skaber som en del af din marketingindsats. Om så du arbejder med video, blogartikler, infografikker eller guides, er godt indhold en rigtig god metode til at gøre potentielle kunder interesserede i dit produkt. Og en god metode til at fastholde tidligere kunders interesse. Vi kan guide dig i at bruge data og målinger, der tracker ethvert indholds performance, så du nemt kan se dine resultater.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO