Hvem er The Athlete's Foot?

The Athlete's Foot er en amerikansk detailforretning, der sælger "atheltic street style" tøj og sko. The Athlete's Foot har et bredt varesortiment, der indeholder tøj, accessories og især sneakers. Kæden har 560 butikker i 30 forskellige lande og en forretningsafgørende webshop.

Opgaven

Global brand- og e-commerce-løsning

The Athlete's Foot har salgaktiviteter og kunder i hele verden. Derfor var det essentielt for dem at have en platform, der samler alle landene. Vores opgave var at samle de lande, der ikke havde deres egen website-løsning under én platform. Det var en vigtig del af opgaven, at platformen havde mulighed for integration til de forskellige landes ERP og e-commerce-systemer. Det var naturligvis også vigtigt, at de forskellige hjemmesider under den samlede platform kunne opdateres i de lokale sprog af de lokale content-managers. The Athlete's Foot ønskede desuden en integration til e-commerce og en global store-finder.

Se resultatet

The Athlete's Foot

Løsningen

Vi udviklede det globale website til The Athlete's Foots hovedkontor i Schweiz på Sitecore. Igennem hele udviklingen fokuserede vi på at kode simpelt men grundigt, så fremtidig videreudvikling ville være ligetil. Vi fokuserede også på at lette implementeringen af flere sprog på hele platformen, så alle landene nemt kan tilføje og ændre deres respektive sider. Vi udviklede og designede desuden en integration til deres e-commerce med mulighed for lokal adaption i de lokale lande igen.

Feature

Flersproget blogfunktion

Vi udviklede en blog til hele platformen. Med bloggen blev det muligt for redaktører i de enkelte The Athlete's Foot-lande at poste deres egne specifikke blogindlæg - på deres eget sprog. Derudover gav det mulighed for, at det centrale hovedkontor kan udgive blogindlæg, som de enkelte lande nemt kan genbruge, da det i Sitecore er meget brugervenligt at kopiere blogindlæggene. Effektiv content creation.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO