Hvem er Københavns Sprogcenter?

Københavns Sprogcenter udbyder, som navnet indikerer, sprogundervisning i dansk som andetsprog. Københavns Sprogskole har mere end 6.000 elever årligt, der kommer fra hele verden. Det er primært udenlandske statsborgere, der modtager undervisning på sprogskolen, der har et fokus på livlig og kreativ læring.

Opgaven

Ny, overskuelig hjemmeside

Det var vores opgave at designe og udvikle en ny hjemmeside, der var nem at navigere på, men samtidig indeholder al den information, sprogcenteret har brug for at formidle. Det var en del af opgaven, at siden er kompatibel på forskellige devices, derudover var det også en del af opgaven at udvikle en implementering til det system, man booker kruser i, for at gøre bookingen endnu mere tilgængelig. Naturligvis var det også opgaven at udvikle en side, der kan udvides til flere sprog - så også nybegynderne har en chance for at booke et kursus.

Se resultatet

KBH

Løsningen

Med udvikling i WordPress løste vi opgaven for Københavns Sprogcenter. Vi sikrede os, at sidens design udstråler den professionalisme, Københavns Sprogcenter arbejder med, samtidig med en dynamik og livlighed i form af responsivt design. Designet lokker besøgende ned over siden, så de bliver præsenteret for den information, KS ønsker, med bloggen nederst samt et tilbud om at tilmelde sig nyedsbrevet.

Feature

Integration til kursusbooking

Det var en vigtig del af opgaven at udvikle en diskret integration til kursussystemet. Det er afgørende, at integrationen altid spiller, for det er grundlaget for København Sprogcenters arbejde, at både nye og tidligere elever kan booke kurser og finde det helt rigtige kursus. Integrationen ligger på forsiden, men har en hel underside tilknyttet.

Se integrationen
Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO