Hvem er Sæson?

Sæson er en inspirations- og opskriftsdatabase propfyldt med frugt og grønt. Sæson har ét altoverskyggende formål: at få danskerne til at spise mere frugt og grønt. Siden er ejet af interesseorganisationen Dansk Gartneri, der samarbejder med partnere i gartneribranchen i diverse erhvervspolitiske sammenhænge.

Opgaven

Flere besøgende på Sæson.dk

I arbejdet med at udvikle Sæson.dk var vores primære opgave at trække trafiktallene op. Vi skulle altså udvikle en højtrafiksløsning, der ville trække folk ind i opskriftsuniverset og vise dem al inspirationen på siden. Sæson har en enorm database med opskrifter, og en vigtig del af opgaven var at få dem præsenteret for besøgende, så de kommer igen for at finde flere opskrifter. Der var et klart ønske fra Sæson om, at siden skulle være lækkert designet og tale ind i en moderne organisation med et grønt hjerte.

Se resultatet

Sæson

Løsningen

Vi videreudviklede vi Sæsons eksisterende side med fuld data import, så de ikke mistede værdifulde information fra den tidligere side. Vi opgraderede til Umbraco Cloud og udviklede en gennemgående renovering af siden, så den i dag har et helt nyt frontend-design og nye, simple og effektive backend-koder. Især fokuserede vi på det visuelle udtryk i selve opskriftsdatabasen, man som besøgende bliver præsenteret for med det samme.

Feature

Vigtig søgefunktion

Opskriftsdatabasen i sig selv er en afgørende featur for Sæson.dk. Som vi udviklede søgefunktionen optimerede vi også den teksniske SEO, for at gøre det nemmere for besøgende at finde Sæson.dk via Google. Vi designede søgefunktionen med en central bjælke til søgeord. På forsiden kan man udover at søge med ord, filtrere sin søgning, så man finder lige den opskrift, man leder efter.

Søg selv gennem inspirationen
Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO