Vi udvikler og designer dynamiske, brugervenlige webshops, der guider dine kunder hele vejen fra forsiden til kassen. Din webshop skal imødekomme skiftende adfærd, demografi og behov blandt dine kunder. Vi hjælper dig med at optimere din e-commerce, så den blandt andet er kompatibel på alle devices og har hurtig "check out speed".

Kundeoplevelsen

I dag handler det ikke om prisen.

Det er fordumstid, at den primære drivkraft bag succes er konkurrencedygtige priser. I de overmættede markeder, vi ser i dag, er det nødvendigt, at din webshop er unik: Den skal være spændende at besøge, sjov at bruge og vække glæde, og samtidig med det skal den opfylde kundens behov og præsentere dine produkter. Vores udviklere har mange års erfaring med at designe webshops. Vi bruger vores erfaring inden for e-commerce, UX og CMS til at gøre din webshop til en succes.

B2C webshop

I en B2C webshop forventer kunder et hurtig, effektivt besøg. De vil præsenteres for tilbud og mange forsendelsesmuligheder. Besøgende vil hurtigt igennem købsoplevelsen, og det er vigtigt, at designet passer til denne forventning.

B2B webshop

I en B2B wenshop er tempoet lidt anderledes. Disse kunder vil gerne føle, at de opbygger et forhold til din virksomhed. Beslutningsprocessen er langsommere og kan afhænge af mange industrispecifikke betingelser. Her har de brug for mere vejledning og information om produkterne.

PIM

Product Information Management.

Produkter udvikler sig hurtigere og hurtigere og skal hele tiden møde kundernes konstant skiftende behov. Derfor er en omfattende PIM-løsning relevant for flere end nogensinde før - måske også dig? Hvis du har et stort katalog med mange produkter, skal du have et godt PIM til at håndtere al informationen. Et godt PIM håndterer dine komplekse produktdata og præsenterer dem effektivt for dig.

Automatisering & integration

Din vej til ultimativ effektivitet.

Automatisering sikrer, at din webshop tracker den data, du har brug for, og at du bliver præsenteret for vigtig information. En del af automatiseringen er også at opsætte og kode integrationer til dine platforme og systemer, så du kan optimere dit arbejde. Vi hjælper dig med at integrere din webshop med forskellige systemer, der giver dig operationel effektivitet.

Fleksibilitet

Vores mål er at hjælpe dig med at vinde digitalt. Som din digitale rådgiver tilpasser vi dine platforme til at passe perfekt til din virksomheds behov. Men et stort katalog af glade kunder og mange succesfuldt designede hjemmesider og webshops er vi klar til at arbejde med din webshop også. Er du klar til at forbedre dit digitale brand? Kontakt os i dag!

Omnichannel

Giv alle dine kunder den samme oplevelse.

Den måde, kunder shopper online på i dag, er mere mangfoldig end nogensinde før - mobil, computer, chatbots, i butikker osv. Det er afgørende for din webshop er et omnichannel-design, der sikrer, at dine besøgende har den samme oplevelse, uanset hvilket device de bruger. Vi kan hjælpe dig med at udvikle et design, der er gennemgående, og som altid reflekterer dit brand.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO