Hvem er Trustzone?

Trustzone arbejder med digital sikkerhed. De sælger certificeringer til store såvel som små virksomheder, og er Nordens største SSL/TLS-leverandør. Trustzone har en lang række partnere, de leverer afgørende digital infrastruktur til. Det er blandt andet vigtig kryptering, godkendelser og automatisk styring af certifikateters livscyklus.

Opgaven

Corporate website i Wordpress

Trustzone skulle bruge en ny hjemmeside og vores opgave lød på at lave en modulopbygget hjemmeside i Wordpress, der afspejler Trustzones brand og digitale identitet. Trustzone ønskede en simpel hjemmeside, der er nem for besøgende at finde rundt på, men samtidig indeholder al den vigtige information om, hvad Trustzone leverer. Websitet skulle derudover være cost effective og have et lækkert design. For at imødekomme fremtidig vedligehold var det desuden et ønske, at siden var nem at gå til udviklingsmæssigt.

Se resultatet

trustzone-site-image

Løsningen

Trustzones ønsker var lige til at imødekomme, så vi udviklede et simpelt, men effektivt corporate website i Wordpress. Websitet er bygget op i moduler, i simpelt design men med flotte detaljer og en ligetil kode, de fleste kan overtage vedligeholdet på, hvis det er ønsket. Vi stod for både backend og frontend og lavede et diskret responsivt design, der giver siden liv.

Feature

Data-importering

Da Trustzone allerede havde en hjemmeside kunne vi bruge en del data fra den gamle side. Derfor lavede vi en delvis data-importering, der gjorde vores udviklingsarbejde endnu mere effektivt, samtidig med at vi bevarede nogle key elements fra Trustzones tidligere side. Den gamle data sikrede vi os var essentiel, for det var stadig afgørende, at den nye side var bygget simpelt op, og derfor ikke havde et rod af ubrugt data liggende.

Se Trustzones værktøjer
Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO