Hvem er Planetarium?

Planetarium er et oplevelsesmuseum, hvor du kan opleve stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på. Planetarium vil gennem høj faglighed, service og kvalitet vise astronomi frem på en visuel og inspirerende måde. For Planetarium handler det om at gøre videnskab om rummet tilgængelig for både børn og voksne.

Opgaven

Ny oplevelse og flere solgte billetter

Planetarium havde et ønske om at levere en ny oplevelse på deres hjemmeside. Det var vigtigt del af vores opgave at give besøgende på hjemmesiden en oplevelse, de kunne forbinde med besøg på selve museet. Derudover var det vigtigt for Planetarium, at vi designede hjemmesiden med fokus på at sælge flere billetter. Vores opgave var altså en kombination af et nyt design med en ny fortælling, der skulle sælge flere billetter og derudover et ønske om hjælp til vedligehold og løbende optimering.

Planetarium

Løsningen

Vi redesignede forsiden fuldstændigt. Gennem frontend-udvikling og et responsivt design har vi givet hjemmesiden dét levende udtryk, Planetarium ønskede. Derudover optimerede vi hele siden for at øge konverteringen og sælge flere billetter. Udover det nye design, stod vi for den daglige website-support, for at vedligeholde hjemmesiden og monitorere funkltionerne. Det inkluderede jævnlige opdateringer, så vi altid var sikre på, at siden levede op til alles forventninger.

Feature

Optimering af salget til biografbooking

Det var en vigtig del af opgaven at få flere hjemmesidebesøgende til at booke biografbilleter til Planetariums filmvisning. Derfor udviklede vi en underside, der ligger som den første i menuen, der gør det nemt for besøgende, at booke billet til dét arrangement, de er interesserede i.

Book selv billet
Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO