Hvem er Dansk Byggeri?

Dansk Byggeri er en del af Dansk Industri. Det er et branchefællesskab, hvor medlemmerne består af virksomheder, der arbejder med byggeri, anlæg og byggeindustri. Lige nu er der tæt på 6.000 virksomheder, der i alt beskæftiger omkring 75.000 mennesker tilknyttet Dansk Byggeri.

Opgaven

Fokus på medlemsservices

Vi udviklede en ny hjemmeside til Dansk Byggeri, der dengang havde sin egen hjemmeside og ikke var en underside til Dansk Industri. Vores opgave lød på at udvikle en gennemført, corporate hjemmeside til brancheforeningen med det helt klare formål at imødekomme medlemmer og deres servicebehov. Disse behov bestod af mange forskellige, vigtige medlemsfunktioner fra virksomhedsprofiler til løndata. Vores opgave var at gøre alle disse services til en naturlig del af hjemmesiden gennem både grundige backend koder og flot frontend-design.

Løsningen

For at løse ønsket om de mange funktioner til medlemmerne på hjemmesiden lavede vi en integration til MemberCare. Selve integrationen kan du læse mere om nedenfor under 'features'. Vi lavede et nyt modul "Min side", hvor medlemmer kan logge ind og se deres data, ændre i profil- eller virksomhedsinformation, finde og downloade relevante dokumenter og meget mere. Derudover fokuserede vi på et simpelt design, så medlemmernes oplevelse på hjemmesiden var simpel og brugbar.

Feature

Integration til MemberCare

Vi udviklede en API-integration til MemberCare-systemet. Det gav Dansk Byggeri mulighed for at trække al den relevante data fra MemberCare, så medlemmer blev præsenteret for det under "Min side". Med integrationen blev mange funktioner mulige for medlemmerne. Blandt andet kunne de indrapportere lønsummer, opdatere deres profil, se og tilmelde sig kurser, finde og downloade alskens dokumenter og en lang række andre funktioner.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO