Hvem er Danfoss og iC7?

Danfoss leverer energieffektive og innovative løsninger til mange forskellige kunder og er en af verdens førende virksomheder inden for deres felt. Kampagnen iC7 består af to nye computerdrev. De optimerer processer og øger mulighederne for bedre performance med et lavere energiforbrug.

Opgaven

Ny kampagneside til iC7

Danfoss skulle bruge en ny kampagneside til at fremvise deres nye produkter i iC7-serien. Der var vores opgave at udvikle en helt ny side med fokuspå teknik og dynamik, der ville afspejle og fremvise de nye top-profilerede produkter. Især var det afgørende for Danfoss, at kampagnesiden viser deres innovative arbejde, nytænkende identitet og avancerede teknologi. Derudover var det vigtigt, at vi udviklede siden, så den kan overføres til flere sprog, og at udviklingen af den nye side ikke efterlod gammel data fra den gamle, der var vigtig at have med.

Se resultatet

Danfoss

Løsningen

Vi imødekom alle Danfoss' ønsker i udviklingen af deres nye site. Responsivt design og frontend-udviklingen giver siden det ønskede high-tech udtryk. Kampagnens identitet skinner igennem hele vejen ned over forsiden og designet går på tværs af undersiderne. Informationen bliver præsneteret dynamisk og visuelt, og der er implementeret en multisprogsfunktion. Vi har udviklet en side, der helt tydeligt viser kampagn iC7-serien frem, men som stadig udstråler Danfoss' coporate stil og design.

Feature

Film og visuelle overgange

For at give siden den dynamiske følelse, Danfoss ønskede - og produktet lægger op til - udviklede vi en side med stærke visuelle elementer. Særligt er den måde, vi har inkoorporetet trancitions ned gennem hele siden med til at skabe dynamik og i samspil med filmiske virkemidler bliver siden nærmest levende. Vi har udviklet og designet en gennemgående visuel identitet, der opfylder klientens ønsker.

Scroll selv gennem siden
Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO & GRUNDLÆGGER

Kontakt Os