Få overblik over tilskudsmuligheder

Kontakt os & få overblikket

Bliv klogere på dine muligheder for at hente finansiering fra offentlige puljer og programmer i Danmark, i Norden og i EU.

Vi undersøger potentialet i dit projekt eller din virksomhed og matcher det med realistiske tilskudsmuligheder.

Funding er en tidskrævende opgave, og det kan være svært at vide, hvor du skal starte og slutte arbejdet. Vil du øge sandsynligheden for, at din virksomhed opnår tilskud, er det afgørende med et match mellem projekt og program, så du kan målrette ansøgningerne.

Dét hjælper vi dig med!

Få et overblik og bliv sikret muligheden for finansieringstilskud

I en Funding Scan undersøger vi mulighederne for finansieringstilskud til de aktiviteter eller investeringer, du ønsker at søsætte. Vi vurderer projekterne, de ønskede udviklingstiltag og udarbejder en rapport med anbefalinger til realistiske tilskudsmuligheder, der matcher din virksomhed og dit projekt.

Udover en anbefaling af oplagte puljer og programmer, indeholder rapporten en oversigt over:

  • Ansøgningsfrister
  • Minimumskrav
  • Tilskudsbeløb
  • Medfinansieringsprocenter

Et strategisk værktøj

Rapporten giver virksomhedens ledelse overblik over mulighederne for finansieringstilskud til aktiviteter og investeringer både nationalt og internationalt.

Den er et strategisk værktøj, der kan anvendes som retningslinje, når udviklingstiltag og strategiske mål skal defineres og prioriteres.

3 grunde til at bestille en rapport

  1. Få vurderet bæredygtigheden og potentialet i dit projekt/din virksomhed
  2. Find det rette match mellem projekt, puljer og programmer
  3. Få styr på de formelle detaljer, minimumskrav og ansøgningsfrister
Bestil rapporten

Er der potentiale for tilskud?

At lykkes med at få tilskud kræver stor indsigt i ansøgningsprocessen, men uanset hvor velformuleret din ansøgning er, får du ikke succes, medmindre projektet matcher fondens, puljens eller programmets vision.

Når du får udarbejdet en rapport, målretter du arbejdet og sikrer, at der er potentiale for tilskud og med rapporten mellem hænderne er du klar til at fortsætte arbejdet med funding på egen hånd – eller til at få yderligere hjælp til ansøgningsprocessen.

Bliv kontaktet

Hør mere omkring et Funding Scan

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Send besked