competency-cms
PLATFORME

Platforme

Vi har specialiseret os indenfor en række CMS platforme for at vi kan give vores kunder den bedste vejledning.

Integrationer

Vi hjælper virksomheder med at fastlægge den bedste integrationsstrategi.

competency-integration
INTEGRATIONER
competency-webshop
E-COMMERCE

E-commerce

Vi tilbyder rådgivning i forhold til hvilken e-commerce løsning, der passer bedst til jeres behov. Vi udvikler e-commerce løsninger med en høj konverteringsrate, der øger salget hos vores kunder.

Digital strategi

Sammen med vores kunder udvikler vi de bedste digitale forretningstrategier, der styrker deres digitale tilstedeværelse i markedet.

competency-strategy
DIGITAL STRATEGI
ic_247
SUPPORT 24/7

Support 24/7

E-Bureauets standard supportvindue ligger indenfor normal dansk arbejdstid (9-17). Vi tilbyder herudover muligheden for at tilkøbe support døgnet rundt, alle ugens dage. Vi supporterer allerede en række forretningskritiske løsninger for kunder med globale tilstedeværelser.

Marketing Automation

Nyhedsbrevssystemer har gjort det muligt at automatisere kampagner og dialog med kunder og leads. Via disse systemer er det muligt at skræddersy budskaber, produkter og services til et specifikt segment.

Vi har erfaring med at konfigurere og programmere kampagner, inklusiv udarbejdelsen af email templates og unikke landing pages.

 

ic_market
MARKETING AUTOMATION
ic_design
DESIGN OG UX

Design og UX

Design vinder hjertet, UX vinder sjælen. Når begge er korrekt afstemt med hinanden har man en vinder. Vi tilbyder mulighed for at skabe en sådan højere enhed for dit næste digitale projekt. 

Lead-generering

Lead-generering er kunsten at kapre nye kunder. Det rette koncept og eksponering giver mulighed for den indledende dialog med en potentiel ny kunde. Erfaringen viser at den ultimative kontekstuelle segmentering er nøglen til succes.

ic_gathered
LEAD-GENERERING

KOntakt os

Vil du gerne vide mere?

Book et møde

Close