Hvem er Jeld-Wen?

Jeld-Wen designer, producerer og distribuerer produkter under SWEDOOR®-varemærket i Danmark. Produkterne består af indvendige døre, yderdøre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energivenlige døre, ståldøre samt speciallavede døre - altså en lang række forskellige typer af døre til enhver situation. Jeld-Wen har 20 fabrikker verden over og hovedkontor i USA.

Opgaven

Jeld-Wens fælles platform

Jeld-Wen stod over for en udfordrende opgave, da de netop havde skiftet navn fra Swedoor, som mange i Europa kender. Jeld-wen havde dermed brug for en ny corporate identitet og dermed også en ny hjemmeside. Vores opgave var således at udvikle en side, der viser brandet i sin helhed og som nemt kan overføres til mange sprog, da Jeld-wen er paneuropæiske. Den nye identitet skulle samle en række brands under ét nyt navn - Jeld-Wen.

Jeldwen

Løsningen

Vi udviklede hjemmesiden med et gennemgående fokus på at lave en corporate side, der afspejler Jeld-Wens paneuropæiske identitet. Hjemmesiden samler alle landenes sider under én platform - der er mere end 12 forskellige sprog. Vi udviklede det hele i Umbraco. Udover selve hjemmesiden, udvikledede vi et PIM-system specifikt til Jeld-Wen, det kan du læse mere om nedenfor.

Feature

Specielt udviklet PIM

Vi udviklede vores eget PIM-system til Jeld-Wen for at imødekomme alle deres specifikke behov om blandt andet produktdata og integrationer. Med systemet har Jeld-Wen overblik over og intuitiv styring af mere end 1.000 produkter med mange forskellige varianter.

Boss

Kontakt

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at vinde digitalt?

Carsten Düring
CEO